Over That’s the Spirit

 

Ik ben Matthijs van de Geest uit Kampen, sinds 2018 oprichter en eigenaar van That’s the Spirit. Ik ben getrouwd met Anne-Brechtje. Sinds februari 2018 ben ik trotse papa van onze zoon Juda. Augustus 2021 hebben we onze prachtige dochter Eden mogen verwelkomen!

Van jongs af aan ben ik al fanatiek sporter. Vooral voetbal is helemaal mijn ding! Ook ben ik altijd graag in contact met mensen, en waar mogelijk wil ik iets voor hen kunnen betekenen. Dit maakt dan ook dat ik mij in zowel de sport als in het sociaal werk heb laten scholen.

Vanuit That’s the Spirit ben ik actief in de zorg en hulpverlening, als individueel/ambulant begeleider en als groepsbegeleider. Ik begeleid mensen met een verstandelijke beperking en/of met gedragsproblematiek. Ook bied ik reguliere sportbegeleiding, door middel van personal training en groepstrainingen.

Vaak komt het bovengenoemde (sport & begeleiding) bij That’s the Spirit samen. Ik geloof namelijk dat sport een prachtig middel is tijdens begeleidingsmomenten. Ik wil kinderen, jongeren en volwassenen helpen om in beweging te komen, want ik ben er van overtuigd dat beweging verandering teweeg brengt, zowel fysiek, als mentaal!

Meer weten over het aanbod van That’s the Spirit? Zie dan het kopje ‘aanbod’ of klik hier.