Over That’s the Spirit

 

 

Ik ben Matthijs van de Geest uit Kampen, oprichter van That’s the Spirit. Sinds 2016 ben ik getrouwd met Anne-Brechtje, en sinds februari 2019 ben ik trotse papa van onze zoon Juda!

Van jongs af aan ben ik al fanatiek sporter. Vooral voetbal is helemaal mijn ding! Ook ben ik altijd al graag in contact met mensen, en waar mogelijk wil ik iets voor hen kunnen betekenen. Dit maakt dan ook dat ik mij in zowel de sport als in het sociaal werk heb laten scholen. In That’s the Spirit komen sport en coaching samen. Ik wil kinderen, jongeren en volwassenen helpen om in beweging te komen, want ik ben er van overtuigd, dat beweging verandering teweeg brengt, zowel fysiek, als mentaal!

That’s the Spirit heeft een breed aanbod, van zowel reguliere sportbegeleiding, tot aangepaste (sport)begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek.

Benieuwd naar mijn volledige aanbod? Zie dan het kopje ‘aanbod’ of klik hier.